23.12. až 26.12. zatvorené. Ďalšia expedícia objednávok 27.12. a 30.12.

Simax Zapekacia misa s vekom hranatá SMART TOUCH 2,5 l

Kód: M05020
€16,81 / ks €14,01 bez DPH
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Univerzálny zapekacia misa so zapustenými uchami z vysoko tepelne odolného skla SIMAX, obe časti možno tiež využiť ako samostatné zapekacej misy s objemom 2,5 la 1,9 l. Balené v farebnom kartónovom obale.

Detailné informácie

Podrobný popis

Povinná výbava každej kuchyne? Hranatá zapekacia misa s vekom SMART TOUCH, s ktorou ľahko pripravíte lahodné zapečené cestoviny, zemiaky alebo zeleninu. Prednosťou tohto skleneného pekáča českej značky Simax je jeho univerzálnosť. Pekáč môžete používať buď s vekom, alebo veko využiť samostatne, a získať tak ďalšiu zapekaciu misu. V neposlednom rade môžete riad využiť ako sklenené misy do kuchyne. K praktickej manipulácii slúžia zapustená ucha.
Varné sklo SIMAX: Misa neponúka len univerzálne využitie, prekvapí vás tiež vysoko kvalitným varným sklom. Sklo SIMAX odoláva teplotám od -40 ° C do po +300 ° C a neobsahuje olovo ani kadmium. Okrem toho, že je sklo 100% zdravotne nezávadné, je misa vhodná ako do rúry a mikrovlnnej rúry, tak aj chladničky a umývačky riadu. Na užité vlastnosti misy sa vzťahuje nadštandardná záruka 10 rokov.

ZHRNUTIE HODNOTE PRODUKTU

  • multifunkčné zapekacia hranatá misa SMART TOUCH s objemom 2,5 l
  • vhodné na zapekanie zeleniny, mäsa a cestovín
  • veko je možné využiť aj ako zapekaciu misu
  • odolné voči teplotám od -40 ° C do + 300 ° C
  • bez obsahu olova a kadmia - zdravotne nezávadné
  • možno použiť v umývačke, mikrovlnnej rúre aj v chladničke
  • balené v farebnom kartónovom obale - vhodné ako darček

INŠTRUKCIE VÝROBCU

1611413510a8a9a

Dodatočné parametre

Kategória: Misy zapekacie a pekáče
Hmotnosť: 2.82 kg
Druh skla: automatická výroba
Materiál: varné sklo
Objem: 1900 ml, 2500 ml
Výška: 108 mm
Šírka: 325 mm
Hĺbka: 228 mm
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: